Home » Tips » Controle over jezelf en niet over je kind

Controle over jezelf en niet over je kind

door | 19 nov, 2021 | Tips

Het is vaak zo makkelijk om onze emotionele reacties te wijten aan onze kinderen want zij doen iets wat niet mag of ze luisteren niet. De waarheid is dat onze emotionele reacties onze eigen verantwoordelijkheid is en niet af te schuiven is.

Neem vandaag wat extra tijd voor jezelf… je eigen emotionele gezondheid is net zo belangrijk als dat van je kind. Maak je zelf priorieteit en onderzoek waar die reacties vandaan komen en wat het je wilt vragen. Voor je zelf zorgen is niet egoistisch het maakt je een fijner mens en ouder voor je kind.

Over mij

Leuk dat je kijkje komt nemen bij mijn tips en inspiratie. Hier deel ik eenvoudige en snelle toepasbare tips om jou en je kind weer op weg te helpen.

Categorieën

Gerelateerde artikelen

Groei

Groei

Voor kinderen is het belangrijk om zelf keuzes en beslissingen, waar het kan, te maken. Zo ontwikkelen ze een eigen mening en krijgen ze de ruimte om hun eigen unieke persoon te ontwikkelen tot wie zij zijn bestemt.

Lees meer
Zeuren is leuren met gevoel

Zeuren is leuren met gevoel

Elke ouder spreekt weleens de woorden uit: “Hou op met dat gezeur” of “Stop met zeuren, want anders…”. Hoeveel impact maakt dat op je kind en houdt het gezeur daarmee op? Of neemt het zeuren toe? Hoe hier mee om te gaan…

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin